Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rozpoczynamy Lokalny Konkurs http://Doda-Forum.net!
Zasady są takie:
Odpowiadacie na jedno pytania i wysyłacie mi odpowiedź na PW pt. LK - Lokalny Konkurs, a w tym temacie, piszecie, że mi wysłaliście odpowiedź. Za każdą poprawną odpowiedź dajemy autografy. Jeśli kilka osób wyśle mi odpowiedź na jakieś pytanie, i będą to dobre odpowiedzi, osoba, która wygra autograf zostanie wylosowana przypadkiem.. Oto pytania:
1. Podaj dokładną datę i godzinę STARTU FORUM.
2. Napisz krótką historię Forum, zawierając w niej historię jej serwerów (z jakiego na jaki itp.)Podpowiedź: JEST ICH AŻ 4!
3. Przedstaw przynajmniej 6 osób, które zajmują/zajmowały miejsce jako moderatora lub administratora Forum.
4. Od kiedy na forum wybieramy DODARY?
5. Kto zaproponował plebiscyt Dodary?
6. Jak nazywa się oficjalna forumowa gra?
7. Jak nazywa się najmłodszy admin na forum?
8. Na czym polegał pierwszy konkurs na forum?
PRZYPOMINAM: Kto się nie dostosuje, JEST ODRZUCANY!
To ja chyba rezygnuję. Nie pamiętam niestety wszystkich zmian, jeśli chodzi o serwery. A nie lepiej zrobić tak, że ta osoba która pierwsza wysłała odpowiedź na pierwsze pytanie, ta zgarnia autograf?
Ludzie pisze wyraźnie przecież... Nie każda odpowiedź MUSI być poprawna. Wygrywają osoby, które wyślą najwięcej poprawnych odpowiedzi, co nie oznacza, ze wszystkie...
_________________ "Alicjo, tylko WARIACI sa cos WARCI ."
I po coz znac wszystkie litery,
kiedy do szczescia wystarcza cztery...
DODA
2. Napisz krótką historię Forum, zawierając w niej historię jej serwerów (z jakiego na jaki itp.)
Początkowo Forum znajdowało się na serwerze fora.pl, potem został przeniesiony na serwer jun.pl, następnie na yoyo.pl, a aktualnie znajduje się na serwerze Piotrka. (jak ktoś opuścił fora.pl, to uznawałem)
Cytat:
3. Przedstaw przynajmniej 6 osób, które zajmują/zajmowały miejsce jako moderatora lub administratora Forum.
Dodary wybiera się od 16 marca 2009 roku..
trzeba było podać dokładną datę!
Cytat:
5. Kto zaproponował plebiscyt Dodary?
Dodary zaproponowała Vergine.
Cytat:
6. Jak nazywa się oficjalna forumowa gra?
Oficjalna Forumowa gra, nosi nazwę GILOTYNA!
Cytat:
7. Jak nazywa się najmłodszy admin na forum?
NAJMŁODSZY adnim nazywa się Bella. ( )
Cytat:
8. Na czym polegał pierwszy konkurs na forum?
Pierwszy konkurs polegał na wybraniu dowolnej kategorii i wykonania do niej pracy: "Róbta co chceta".
Maksymalnie, zdobyto pięć poprawnych odpowiedzi, i uzyskały je Eleyne oraz Gwiazdka! Następnie, z ilością 4 punktów: Maxi, Diamond Bitch oraz Liggene. Z wynikiem 3 poprawnych odpowiedzi ukształtowały się osoby olcia164 oraz Dodi1, a na samym końcu z ilością jednej poprawnej odpowiedzi BRAMKASZ. Osoby, które uzyskały autografy to: Eleyne, Gwiazdka, Maxi, Diamond Bitch oraz Liggene! Proszę przesłać mi adresy zamieszkania na PW., a w tytule wpisać "ADRES".
Bardzo serdecznie gratulujemy wszystkim uczestnikom konkursu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum