Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
S?uchajcie moi mili.
Lada dzie?, a trzeba b?dzie zap?aci? za domen? doda-forum.net Termin p?atno?ci mija jako? tak na prze?omie stycze?/luty, i do tego czasu musi zebra? 50 z?otych. Na prawd?, ka?da z?otówka si? liczy, gdy? ja dolarami ty?ka nie wycieram ; p
Wi?c pytanie do Was - kto i ile b?dzie móg? przeznaczy? na przed?u?enie domeny? Podkre?lam - ka?da z?otówka si? liczy
?eby nie by?o tak, ?e pytacie si? starszych a oni blokuj? dost?p do forum, bo tutaj si? pieni?dze ?ci?ga.
Jak kto? by przes?a?, to prosz? tutaj napisa? kiedy wys?a?. Adresy i numery konta podaje na PW. ; )
Wysłany: 2009-08-24, 17:32
Je?li chodzi o moich starszych, to na pewno by tak nie by?o ( bo dla nich to by by?o bez sensu, bo i tak by wiedzieli, ?e bd w?azi?. ;p ) A zreszt? jak ju?, to bym ze swojej kasy zap?aci?a, a ich zdaniem : moja kasa, robi? co chce. A z tym "pogadam ze starszymi" chodzi?o mi bardziej, by mi powiedzieli gdzie co i jak, bo ja w to ciemna jestem
Pisz bardziej staranniej i MY?L jak piszesz, bo za du?o przecinków stawiasz (a na jakim? spr. to by by?a katastrofa) ; p
//Bolek
_________________ Ignorance Is Your New Best Friend
Chcia?abym poruszy? spraw? grafiki na stronie. Jest ju? na forum do?? d?ugo i pomy?la?am, ?e przyda?oby si? tak jakby od?wie?enie forum. Przyda?by si? jaki? nowy nag?ówek, czy inne kolory na forum. Nic nie narzucam - to tylko propozycja. ;D
No, ale to nie jest jaki? blog, ?e trzeba zmienia? wgl?d regularnie...
I tak jak mówi?am mo?e po Nowym Roku? Z reszt? forum b?dzie obchodzi?o wtedy swoje pierwsze urodziny wi?c b?dzie okazja
Ey, s?uchajcie, wprowadzam now? zasad? : nie g?osujemy na dany zespó? dwa razy pod rz?d, tak, jak to robi Justine - g?osuje ci?gle na Christine.. Tak to nie ma sensu. B?dzie to sprawdzane, mo?e regularnie, mo?e nie - i taki to delikwent, który si? nie dostosuje nie bierze udzia?u w zabawie .
Czemu? Przecie? równie dobrz inni mog? g?osowa? na KILL ?eby Xtinie punkty zabra?..
SPRAWA II
Powili, marnie i bezbole?nie, forum umiera.. Wida? to cho?by po statystykach OSTATNIE 24h. Wydaje mi si?, ?e wsparcie finansowe odno?nie przed?u?enia domeny forum nie b?dzie konieczne, z przyczyn oczywistych. Nie jest to tylko wina userów (?e si? nie rejestruj?), ani nawet nie moja (administratora), ale wi?kszo?? winy le?y po stronie (dziwnie to zabrzmi) ale po stronie Dody - po co kto?, nawet anty fan, ma si? rejestrowa?, jak nie ma o czym pisa?? Bezsensu. Wydaje mi si?, ?e decyzja moja jest nieodwo?alna - mocny argument tylko, mo?e spowodowa?, ?e zmieni? decyzj?.
i to nie jest argument typu "forum jest m?ode i trzeba da? mu czas na rozwini?cie" ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum