Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
DiamondBoy, ale logo forum (w sensie to z Dod?) czy to z ?ab?dziem? Jak to z ?ab?dziem, to ja dodawa?em, upi?ksza?em, ale samego ?ab?dzia znalaz?em w necie. Doda?em koron?, gradient, kolory i wszystko inne. Tylko ?ab?d? z neta.
Widz?, ?e to si? sprawdzi?o to teraz inna sprawa. Jak si? wchodzi w jaki? dzia? to nad list? tematów wy?wietlaj? si? Wa?ne tematy. My?l?, ?e "OGL?DAJ GALE MTV ONLINE! ZA FREE!" jest ju? nieaktualny wi?c mo?na by go ju? sci?gn?? z tamt?d.
Dzia? MOBILE z dniem dzisiejszym ko?czy swoj? dzia?alno??. Dlaczego? Razem z Vergine, doszli?my do wniosku, ?e nie ma to sensu.. Po pierwsze jak to kto? napisa? 'jest to okradania Dody' a po drugie jest to niezgodne z prawem..
Mam tak? pro?b? co do tematu Reklamuj Nasze Forum. Nie do??, ?e panuje tam lekki ba?agan, to jeszcze cz??? linków powygasa?a. Wi?c mam tak? propozycj?, ?eby wszystkie grafiki reklamuj?ce forum (i wy?wietlaj?ce si?) zosta?y wsadzone do JEDNEGO postu. Na pewno b?dzie du?o bardziej przejrzy?cie
S?uchajcie, bierzemy si? ostro.
Potrzebujemy 50 z?. na przed?u?enie domeny. Kto ile mo?e zaoferowa?? Potrzebujemy ju?, na gwa?t, bo data wyga?ni?cia domeny to ju? stycze?! Nr. konta bankowego podam na PW.
Prosz? czym pr?dzej reagowa?. DZI?KUJEMY.
________
to do?? powa?ne, bo lepiej wp?aci? teraz, ni? czeka? do ostatniej chwili, i mie? ju? z g?owy.
Wysłany: 2009-11-29, 13:27
Nie b?d? siedzie? cicho tylko wypowiem si? jasno. Nie mog?. Jak powiedzia?am mamie, ?e chcia?abym wp?aci? pieni?dze na forum,jej odpowied? by?a jasna i dobrze zrozumiana "nie!" . Tak, wiem, ?e na niewiele zda si? ta wypowied?, bo mog?am si? wcale nie odzywa?.
I jeszcze jedna sprawa. Skoro dzia? "Mobile" ju? ni funkcjonuje to mo?e usun?? regulamin do niego?
To ja te? si? pyta?am. Dosta?am odpowied? mniej wi?cej: "Nie masz na co pieni?dzy wydawa??". Sory, ale nie mog? pomóc. Mam nadziej?, ?e nie masz pretensji. Mog? Ci pomóc na wiele sposobów (a przynajmniej si? staram), ale niestety w tym przypadku jestem bezradna.
Skoro dzia? "Mobile" ju? ni funkcjonuje to mo?e usun?? regulamin do niego?
a gdzie masz regulamin? ;P Ju? dawno go usun??em.
Co do kasy - ok, nie ma problemu.
Natalie napisał/a:
Jak powiedzia?am mamie, ?e chcia?abym wp?aci? pieni?dze na forum,jej odpowied? by?a jasna i dobrze zrozumiana "nie!"
w ogóle ja bym si? mamy nie pyta?! XD Bo to bez sensu, bo rodzice i tak nie wierz?, ?e co? takiego istnieje i, ?e nie kradnie i tak.. Jak chcia?em ZE SWOICH PIENI?DZY zapisa? si? do OFC DD to i mama szlaban da?a.
ja ju? si? kiedy? zg?asza?am nie ; p
aktualne to. ;]
Jestem za zniesieniem tej 'zasady', ?e nicka zmieniamy tylko 21 marca, 22 czerwca, 23 wrze?nia i 22 grudnia. Dlaczego? Po pierwsze moda na zmien? nicków chyba min??a, a po za tym mo?na zamiast tego ustali?, ?e np. mo?na zmieni? nicka minimum trzy miesi?ce od poprzenidej zmiany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum