Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Tym razem z pytaniem^^
A wi?c: mo?na jako? zaostrzy? regulamin w stosunku do staranniejszego pisania? No sory, ale mam ju? do?? sylabizowania niektórych postów, ?eby doczyta? si? o co kaman... Rozumiem, czasami mo?na pope?ni? jak?? literówk?, b??d ortograficzny czy co?, bo cz?owiek jest tylko cz?owiekiem i ma prawo si? myli?, ale bez przesady...
Vergine, rób tak, ?e jak dasz EDYTUJ, to na PW wysy?aj list, o tytule "Informacja moderatorska", w tre?ci napisz kilka zda? o tym, ?eby pisali ze s?ownikiem [który jest na forum (bynajmniej jak ja pisz? posta to mi podkre?la ;p)], i podaj link do tematu, w którym jest post.. Dwa ostrze?enia modelatorskie - ost.
S?uchajcie zasz?y pewne zmiany...
Teraz, je?li ja, albo moderator, edytuje, usunie itp. Wasz post/temat [itp.] zostaje Wam wys?ane na PW wiadomo??, o tytule `Informacja moderatorska`.
W wiadomo?ci, dostaniecie informacje dlaczego, i link do tematu. Cztery takie informacje, to ostrze?enie. Tak?e zapraszam, do ponownym przypomnieniem sobie regulaminu forum .
Wysłany: 2009-03-29, 11:56
czemu nie wstawi?e? tego weso?ego? ; (
pi?knie jest teraz ; **
_________________ Again he proved he was a Red - Torres Torres
He put the transfer talks to bed - Torres Torres
He told Roy Hodgson where he stands
He loves the club and he loves the fans
Fer-nan-do Tor-res, Liverpool’s number nine!
Wysłany: 2009-03-29, 12:28
raczej mówimy o tym samym
Wysłany: 2009-03-29, 13:06
ale tamten by? taki ?adny DoDu$!@ by?a tam taka u?miechni?taa ; (
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum