Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Słuchajcie - jak ktoś zobaczy jakieś nowe błędy (np. z modyfikacjami) to pisać, bo coś w języku namieszałem i podstawiłem czysty plik, bez edycji modyfikacji, więc jak coś to pisać.
Wysłany: 2009-12-22, 20:52
czyli, jeśli znowu będą znaki zapytania, to mamy informować? ;D
_________________ Again he proved he was a Red - Torres Torres
He put the transfer talks to bed - Torres Torres
He told Roy Hodgson where he stands
He loves the club and he loves the fans
Fer-nan-do Tor-res, Liverpool’s number nine!
A ja mam takę propozycję odnośnie Dodarów Grudnia. Możeby je anulować i założyć Dodary Roku? Wiem, że to nie będzie równy rok od poprzednich Dodarów, ale grudzień to także miesiąc takich podsumowań, więc chyba lepiej teraz by było robić taki plebiscyt niż w środku roku.
Może można by było założyć oddzielne Subforum na 'gazetkę d-f.net ' ?
Hmm.. Też o tym myślałam, ale niech Admin zadecyduje : P
Nie przyszlo Ci nigdy do glowy, ze z kobietami jest jak z lyzeczkami? Plastikowa, plaska i pusta w srodku nadaje sie tylko do lodów...
Hot sex in the kitchen. <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum