Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
jutro zaczynają się moje prawdziwe ferie. Mianowicie - jadę na narty do Zakopanego, i na 50% nie będę miał dostępu do neta. Forum, jako rolę admina, zajmie Nasz webmaster. Proszę, nie roznieście Forum. ; P Domenę opłaciłem, więc spokojna Wasza rozczochrana. ; ) Jak coś będzie się ważnego działo, piszcie mi na komórkę, dawajcie znać itp. ^ ^ Modzi, pilnujcie wszystkiego, i proszę, ażeby regularnie wszystko było nadrabiane etc.
Kocham Was myszki i pozdrawiam.
; **
Wysłany: 2010-02-07, 13:01
Moja propozyszyn. ;p
W związku z małą ilością głosów w 'Dodarze Stycznia' proponowałabym w dniu dodania ankiety dać na górze w ogłoszeniach, że można głosować. Coś typu: 'Dodar Lutego-zagłosuj!', wtedy użytkownicy automatycznie klikając w link, mogliby być przenoszeni to tego tematu. Moim zdaniem zwiększyłoby ilość oddanych głosów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum