Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Wysłany: 2010-01-07, 15:04 PIERWSZE URODZINY FORUM!
Tak, tak! To już dzisiaj!
Pierwsze urodziny Forum!
Dzisiejszy dzień, długo zostanie Wam w pamięci, bo przez ten jeden dzień, rozdamy kilka, a nawet kilkadziesiąt autografów w JEDNYM KONKURSIE! Szczegóły pod koniec..
Jak to przystało, nadszedł dzień podsumowań i wszelkich spraw, które są z tym związane..
Na początku, chciałbym podziękować Wam - użytkownikom tego Forum, bo gdyby nie Wy, to Forum by tak pięknie nie perswadowało coraz to nowymi postami, modyfikacjami i użytkownikami. Jestem mi bardzo miło, że przez ten cały czas byliście na Forum, faktycznie - czasami zdarzały się sytuacje kryzysowe i negatywne, jednak przez ten cały czas byliście aktywni na Naszym Forum - bardzo, ale to bardzo pięknie Wam wszystkim dziękuję! W drugim podziękowaniach, ujmę całą ekipę Forum, które dbają o porządek i ład, aby nikt nie wykraczał poza linie Naszego regulaminu. Vergine, BombCherry, a także Ci modzi, którzy albo zrezygnowali z pilnowania porządku, albo troszkę ta współpraca nam nie wyszła. Gdyby nie te wszystkie osoby, włączając w to te, które aktualnie łamią sobie palce na korekcie błędów na Forum (m.in. Fox) i resztę załogi, to na Forum byłby syf i nieład, dlatego na pewno bez Was, to Forum by się nie obeszło! Wam również dziękuję. Na końcu, ale jakże chyba najważniejszą osobą jest Piotrek (jak ktoś nie wie, to Madryptok) - gdyby nie On, Nasze Forum by nie istniało, a jakby istniało to na darmowym serwerze - jednak tak nie jest! W imieniu Wszystkich Użytkowników, całej załogi Forum, dziękujemy Ci Piotrku za to, że ZA DARMO dajesz Nam dostęp do tego, abyśmy mogli zbierać się w takim miejscu, jakim jest Forum Dody i wymieniać się opinią, ale też podyskutować na inne tematy, niekoniecznie związanych z Dodą - Dziękujemy! Tak więc podsumowując - Dziękuję Wszystkim, którzy przyczyniają się do tego, że Forum rośnie w siłę i do tego, że to Forum w najbliższych LATACH nie zginie! DZIĘKUJĘ! ; **
Wszystkiego Najlepszego!
Teraz kwestie atrakcji dnia dzisiejszego. 1. Jeszcze dzisiaj, na Forum zostanie wgrany NOWY, ODŚWIEŻONY WYGLĄD!
2. Pod wieczór, na Forum zostanie zorganizowany LK czyli Lokalny Konkurs, gdzie będzie można wygrać masę autografów! Będzie zadane kilka pytań związanych z Forum. Każdy użytkownik będzie mógł wygrać tylko JEDEN autograf, aby każdy miał szansę na zdobycie autografu. Więcej szczegółów: w temacie konkursu (link podam tutaj, jak temat będzie)
3. Zawiązaliśmy współpracę ze stroną http://SweetDoda.net, i na dniach zawita Bella, reklama strony, a już teraz możecie wymieniać się opinią na temat SD.net w odpowiednim dziale.
4. Podamy dalsze informację odnośnie WIELKIEGO KONKURSU DODA-FORUM.NET
Więcej szczegółów będzie o godzinie (dokładnie!) 18:59!
Niezmiernie się cieszę, że mogę być tutaj z Wami ; ) Po drugie - Bolek, Tobie również chcę podziękować za wytrwałość, oraz pracę jaką wkładasz w te wszelakie obowiązki związane z sytuacjami, oraz utrzymaniem porządku na forum : * Mam nadzieję, że wszyscy będziemy swoją obecnością ożywiać forum jak najdłużej, aby nie upadło ono tak szybko jak niektóre z for. ; )
Co do nowego wyglądu - jestem pewna, iż będzie on Czadowy i Odlotowy jak nagrody, które są gwarantowane za wzięciu udziału w konkursach ! ;}
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum