Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Ruszamy! Już od dziś, możecie zgłaszać się w konkursie organizowanym z okazji
I Urodzin Forum!
Pod tym postem, proszę zgłaszać swoją kandydaturę do konkursu. Zgłaszamy się do 28 grudnia (termin może ulec zmianie). Minimalna ilość zgłoszonych osób w konkursie musi być większa niż dwadzieścia i być potwierdzona na 100% poprzez Prywatną Wiadomość do mnie, w temacie wpisując "Konkurs". TYLKO OSOBY, KTÓRE POTWIERDZIŁY UDZIAŁ POPRZEZ PW BĘDĄ ZALICZANE DO LISTY UCZESTNIKÓW W KONKURSIE!
Etap pierwszy rozpocznie się przewidywalnie od 28 grudnia 2009 do 6 stycznia 2010. Przez ten czas, użytkownicy, którzy potwierdzili udział w konkursie, muszą nadesłać pracę konkursową, którą będzie : zmiksowanie zdjęć Dody z LadyGagą! Możecie np. ze zdjęcia Lady Gagi wyciąć głowę i wkleić w jej miejsce głowę Dody (czyli będzie tułów Gagi i głowa Dody), możecie zrobić pół Gagi pół Dody, pomysł jest dowolny, liczy się wyobraźnia! Pamiętajcie : nie liczy się wykonanie, ale pomysł! Zdjęcia są dowolne, macie wolną rękę, więc liczymy na Waszą wyobraźnie! Wraz z pracą, proszę przesłać zdjęcia LadyGagi i Dody z której robiliście pracę. Technika dowolna : rysowanie, Adobe Photoshop, co Wam w wyobraźni gra!
Jeśli pracę macie gotową, piszecie do mnie na Prywatną Wiadomość pt. "Praca na konkurs" i wysyłacie pracę w linkach. Ja z Vergine wyłonimy TRZECH ZWYCIĘZCÓW. Nagrody są bardzo atrakcyjne!
UWAGA! Pracę proszę przysyłać wyłącznie w pierwszym etapie! (od 28 grudnia do 6 stycznia! Pracę wysyłane wcześniej nie będą brane pod uwagę! Wyniki ogłoszone zostaną 7 stycznia.
1 miejsce: PODPISANA PŁYTA+AUTOGRAF+ZDJĘCIE+SPECJALNE GRATULACJE OD DODY!
2 miejsce: AUTOGRAF+ZDJĘCIE
3 miejsce: AUTOGRAF
Jedyny warunek, to 100% obecność w konkursie oraz wklejenie bannera w możliwym miejscu (blog itp.) w widocznym miejscu!
Z powodu błędów na forum, proszę zgłaszać się jeszcze raz, bo straciłem połową Prywatnych Wiadomości i niektóre posty ze starego tematu zniknęły!
Ostatnio zmieniony przez Bolek 2009-12-20, 16:47, w całości zmieniany 4 razy
Ale czemu wysyłacie mi prace? Przecież musi być m.in. 20 osób! Czytajcie I połowa ze zgłoszonych nie potwierdziła udziału, ale teraz to już za późno. Osoby, które potwierdziły udział w konkursie niech się nie martwią, konkurs będzie na 100%. Osoby, które nie potwierdzały (ja mam listę ) nie biorą udziału w konkursie. Konkurs ruszy niebawem.
Dopóki nie będzie nadesłanych min. 20 prac, nie będzie rozstrzygnięcia ALE KONKURS DALEJ TRWA! Oto lista osób, które potwierdziły udział (na pomarańczowo te, które nadesłały prace konkursowe):
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum