Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Wysłany: 2009-02-20, 18:58
przepraszam, ?e si? wtr?c?, cho? nie powinnam, ale wed?ug mnie jest dobrze. Nie wiem czemu s?uchasz Rafa?a, skoro forum wygl?da zupe?nie inaczej.
_________________ Again he proved he was a Red - Torres Torres
He put the transfer talks to bed - Torres Torres
He told Roy Hodgson where he stands
He loves the club and he loves the fans
Fer-nan-do Tor-res, Liverpool’s number nine!
No, widz?, ?e nie tylko ja my?l?, ?e jest git Nat ma racj?. Wiadomo, ?e tak mówi?, bo przecie? my wszystko od nich zgapiamy. Dla nich w ogóle nie powinno by? innego forum w sieci, bo przecie? ONI maj? ju? forum. Teraz jest dobrze, przejrzy?cie i w ogóle... Nie widz? powodu ?eby zmienia?
Nat napisał/a:
przepraszam, ?e si? wtr?c?, cho? nie powinnam,
Z góry sorki za OT, ale dlaczego nie powinna?? Przecie? Bolek dlatego tu pisa? aby?my si? wypowiedzieli
Wysłany: 2009-02-20, 19:20
to s? takie prywatne bardziej sprawy ; ]
Ja te? przepraszam za Off Topa. ; ]
_________________ Again he proved he was a Red - Torres Torres
He put the transfer talks to bed - Torres Torres
He told Roy Hodgson where he stands
He loves the club and he loves the fans
Fer-nan-do Tor-res, Liverpool’s number nine!
a dzia? "GRAFIKA" powinien by? --> "Zdj?cia"
bo co grafika i jej ocena ma wspólnego z wiadomo?ciami o dodzie
Ale dzia? GRAFIKA nie jest w wiadomo?ciach o Dodzie tylko w dziale DODA ELEKTRODA [/quote]
nie zrozumia?as mnie jest w dziale DODA ELEKTRODA a powinno byc w ZDJ?CIA bo tam nic nie nawiazuje do informacji dody i naszych opiini o niej (teraz rozumiesz?) tylko to s? powklejane zdjecia na jedno i ocena ich.. wiec bardziej pasuje do dzia?u Zdjecia jako podddzia? Grafika
Bolek napisał/a:
Elisha, Twój pomys? mi si? nie podoba. xdd Przecie? dzia? FANI to si? odnosi do dzia?u DODA xdd
tez nie zrozumia?e? mnie
chodzi?o mi o to ?e wszystko co o Dodzie (czyli bio, dysko, info itd ) to niech bedzie jedn? grup? a fani i te inne to w osobnym.. (choc da sie przymknac na to oko z tymi fanami)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum